מרק פטריות-חומוס
מרק פטריות-חומוס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך קורנית, בצל ירוק, יין מדיירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. מתכונים דומים: חומוס שום פטריות וצלוי, מרק חומוס, ו מרק חומוס צונן.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהנוזל מהפטריות מתאדה, כ -15 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיף את יין מדיירה ומבשלים 2 דקות, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מוסיפים את המרק ואת הקורנית; מבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
זרוק את זרזי הקורנית. מערבבים את החומוס לתוך המרק.
להעביר חצי מהמרק לבלנדר ומחית (להסיר את מכסה המילוי כדי לאפשר בריחה אדים), ואז לחזור לסיר ומבשלים 15 דקות יותר.
הסר מהחום, מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את גרידת לימון, פטרוזיליה בצל ירוק בקערה קטנה. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם תערובת יוגורט לימון פטרוזיליה.