מרק פטריות עם אגוזי לוז Gremolatan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן זית, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פטריות ופפרדלה עם גרמולטה, גרמולטה אגוזי לוז, ו פנה עם אגוזי לוז גרמולטן וברוקוליני צלוי.
בואו soakuntil רך, על 20 דקות. מתח, מילואים נוזל להכנת. קוצצים גס פורצ ' יני.
3
להמיס 2 כפות חמאה potover גדול חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מוסיפים בצל וcarrot ו sauté עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים 1 פאונד פטריות קרים; מפזרים מלח. Sauté עד mushroomsהם רכים משחימים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
מלח, לציפוי זכוכית
6
Addporcini ו sauté 3 דקות.
7
להוסיף 3 cupsbroth ו porcini שמורות השריית נוזלים ומביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך;כיסוי ומבשלים עד פטריות רכות תערובת טעמים, כ 20 דקות. קר-רוח. עבודה בקבוצות, מחית blenderuntil חלקה, הוספת מרק יותר על ידי 1/2 cupfulsas צורך. להחזיר מרק לסיר.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה כבד סיר גדול מעל בינוני גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הוסף 12 אונקיות מגוון mushroomsand sauté עד רך משחימים, about10 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. מחלקים מרק בין קערות. למעלה עם פטריות מוקצף וגרמולטה.