קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מרק פטריות עם גרנולה אגוזי לוז

מרק פטריות עם גרנולה אגוזי לוז
מרק פטריות עם אגוזי לוז Gremolatan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן זית, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פטריות ופפרדלה עם גרמולטה, גרמולטה אגוזי לוז, ו פנה עם אגוזי לוז גרמולטן וברוקוליני צלוי.

הוראות

1
מניחים פורצ ' יני ב 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
בואו soakuntil רך, על 20 דקות. מתח, מילואים נוזל להכנת. קוצצים גס פורצ ' יני.
3
להמיס 2 כפות חמאה potover גדול חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מוסיפים בצל וcarrot ו sauté עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים 1 פאונד פטריות קרים; מפזרים מלח. Sauté עד mushroomsהם רכים משחימים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
Addporcini ו sauté 3 דקות.
7
להוסיף 3 cupsbroth ו porcini שמורות השריית נוזלים ומביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך;כיסוי ומבשלים עד פטריות רכות תערובת טעמים, כ 20 דקות. קר-רוח. עבודה בקבוצות, מחית blenderuntil חלקה, הוספת מרק יותר על ידי 1/2 cupfulsas צורך. להחזיר מרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מערבבים פטרוזיליה, שמן, אגוזי לוז,קליפת תפוז, ושום בקערה קטנה. תניח את גרמולטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה כבד סיר גדול מעל בינוני גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
הוסף 12 אונקיות מגוון mushroomsand sauté עד רך משחימים, about10 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. מחלקים מרק בין קערות. למעלה עם פטריות מוקצף וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
* זמין בסעיף התוצרת של manysupermarkets ו-specialty foods storesand Italian markets.