מרק פלפלים אדומים קלויים דורש כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. לארוחה זו יש 125 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 6 ומחירו 1.28 $ למנה . אם יש לך חמאה, שמנת חצי וחצי, מרק ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . הציון הזה מוצק. סלט פלפלים אדומים ועגבניות קלויים , פלפלים אדומים אפויים בגינה וסנדוויץ' סטייק צלע טריאקי עם כרוב נאפה, פלפל אדום וגזר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה במשך 2-3 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים, המרק, הבזיליקום והמלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בבלנדר מכסים ומעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק.