מרק פלפל אדום קלוי עם עצי ברוקולי פסטו
מרק פלפל אדום קלוי עם עצי ברוקולי פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכי לחנות ותקני שום, לחם, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פסטו: טוסט השקדים במחבת על אש בינונית, משליך, עד מוזהב קלות, על 5 דקות.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מוסיפים את הברוקולי למים הרותחים ומבשלים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
מסננים ומעבירים את מי הקרח כדי להתקרר, ואז לנקז יבש לטפוח.
מעבירים את הברוקולי למעבד המזון עם השקדים; מוסיפים את הבזיליקום, השום ו-1/2 כפית מלח ודופק כדי להכין בצק עבה. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את שמן הזית.
מוסיפים את הפרמזן והדופק לשלב.
להעביר את הפסטו לקערה ולחץ על ניילון לעטוף ישירות על פני השטח; להפריש עד מוכן לשימוש.
הפוך את המרק: מחממים את המטגן.
שים את הפלפלים על תבנית אפייה צלייה, מפנה, עד חרוך, 7 עד 10 דקות.
להעביר לקערה, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד 5 דקות. לקלף את הפלפלים עם האצבעות תחת מים זורמים; להשליך את הגבעולים והזרעים. בערך לקצוץ את הפלפלים.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הסלרי, גזר, כרישה ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, כ 7 דקות. מערבבים את הקורנית ופלפלים אדומים קלויים. לדחוף את הירקות לצד אחד של הסיר; מוסיפים את רסק העגבניות לצד השני ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך הירקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף את מרק עוף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רך, כ 30 דקות. מחית עם בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל בקבוצות; להתחמם.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הלחם לצורות עץ באמצעות חותך עוגיות.
מעבירים לתבנית אפייה וטוסט בתנור עד פריך, כ 6 דקות. מצקת את המרק לקערות.
מורחים את הפסטו על הטוסט וצפים במרק.