מרק צדפות בסגנון יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות, צדפות קטנות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מרק צדפות / מרק צדפות מיסו, מטבל צדפות בסגנון ניו אינגלנד, ו מרק צדפות בסגנון ניו אינגלנד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל, מלח ושום; מטוגנים 4 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 8 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים 3 כוסות מים, יין, ומיץ צדפות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.