קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מרק צ'דר תפוח עם בייקון

מרק צ'דר תפוח עם בייקון
מרק צ'דר תפוחים עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח ופלפל כשר, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שורש תפוחים וסלרי שמנת עם צ'דר בגריל, בייקון וכריך חרדל דבש תפוחים, מרק בצל תפוח עם קרוטונים של צ'דר-בייקון, ו בירה בייקון צ'דר תפוח סלריאק בטטה מרק.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית עד שהוא פריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מעבירים למגבות נייר לניקוז; מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הגבירו את האש מתחת לסיר לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הבצל, התפוחים ותפוחי האדמה ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהתפוחים רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את מרק העוף, מיץ התפוחים, 3/4 כפית המלח והפלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוח האדמה רך, 10 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את כל מלבד 2 כפות הצ ' דר עד להמסה. עובדים בקבוצות, מעבירים את המרק לבלנדר ומחית. מחזירים לסיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בינתיים, לחמם את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מורחים את הלחם עם החרדל ומפזרים את 2 כפות הגבינה השמורות. צולים עד שהגבינה נמסה, בערך 30 שניות, ואז חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ'. מצקת את המרק לקערות ומעליה את הבייקון, העירית, קרוטוני הגבינה ועוד פלפל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
9
צילום: כריסטופר טסטני