מרק קרזון ליידי
מרק קרזון ליידי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 135 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי מפרץ טורקיים, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: מרק ליידי קרזון, מרק העוף עם אטריות של הגברת, ו הגברת ובניו מרק ירקות בקר.
הוראות
מבשלים את כל המרכיבים מרק, מכוסה, בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד מולים פשוט לפתוח רחב, 4-6 דקות.
להעביר מולים עם כפית מחוררת לקערה ולהזמין לשימוש נוסף. (להשליך כל מולים שלא נפתחו.)
יוצקים מרק דרך מסנן קפה מרופד מסננת לתוך קערה, זורק מוצקים. מסננים מרק שוב דרך מסננת מרופדת אותו לתוך כוס 2 כוס למדוד ולהזמין 1 כוס מרק. (הקפאת שארית אם תרצה בכך.)
מחממים חמאה בסיר כבד 1 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד הקצף שוכך.
מוסיפים אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד רק גוון כהה יותר, על 1 דקה.
מוסיפים מדיירה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מרק צדפות ומביאים לרתיחה.
להקציף יחד קרם וחלמון בקערה, ולאחר מכן להוסיף תערובת מרק בזרם איטי, לטאטא כל הזמן. להחזיר מרק לסיר ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד רק מעובה מעט רושם 77° על מדחום, על 2 דקות. (אל תבשל.) לחלק בין משקפיים.
מרק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. בזהירות לחמם (לא לתת להתבשל) לפני ההגשה.