מרק שום ירוק עם סורל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שום ירוק עם סורל. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי פטרוזיליה, שמנת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סורל ומרק שום, מרק קפיץ ירוק של תרד, חסה וסורל, ו מרק הסורל והשום של השף ג'ואי. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר מניות בגודל בינוני או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מוסיפים את השמן, את השום הירוק ואת הצלי, כמו גם קמצוץ גדול של מלח. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד הירקות התרככו מחדש ריחני מאוד על 7 דקות.
תוסיף את תפוחי האדמה הקצוצים. אם אתה משתמש במגוון עור דק צעיר אין צורך לקלף (אבל אתה יכול אם אתה מעדיף. קבל את תפוחי האדמה גם מצופה בשמן ומבשלים 2 או 3 דקות כדי לשלב את הטעמים.
מוסיפים את המים וממשיכים לבשל עד שהמחבת כמעט יבשה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים את החום לנמוך. מבשלים על חצי שעה עד הירקות רכים מאוד. מערבבים את הסיר לעתים קרובות לשבור את הירקות כפי שאתה עובד עם החלק האחורי של כף העץ שלך.
הסר את הסיר מהחום, להוסיף את עלי הפטרוזיליה טחון ולתת למרק להתקרר קצת לפני המשך. באמצעות בלנדר טבילה, לעבד את המרק עד רסק עבה נוצר. אם אתה מעדיף מצגת אלגנטית יותר אתה יכול לקחת את זה כל הדרך פירה חלקה. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל לבן.באמצעות סכין חיתוך לחתוך את עלי הסורל משני צדי הגבעול המרכזי כדי להסיר it.To מגישים במקום שני חצאים של עלה סורל על החלק התחתון של כל אחת משש קערות מרק. מחממים את המרק לרתיחה ולאחר מכן מוסיפים מגע של שמנת וחמאה. מצקת את המרק החם מעל עלי הסורל בכל קערה. המתן על 1 דקה עבור עלי הסורל "לבשל", ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי להביא אותם אל פני השטח של המרק עבור המצגת.