מרק שעועית אדומה חריף
מרק שעועית אדומה חריף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם קטשופ, ספגטי, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק שעועית מתובל שלוש, מרק חזיר ושעועית חריף, ו מרק שעועית פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את השמן ואת הבצל.
לטגן במשך 5 דקות, או עד בצל הוא רך.
מוסיפים את הפפריקה, קטשופ, מים, תערובת מרק, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
חותכים את linguica ו chourico לחתיכות 3 אינץ ' ולהוסיף למרק.
במעבד מזון או בלנדר, מחית את השעועית בקבוצות קטנות ולהוסיף לסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד שעה. לשבור את הספגטי לתוך 3 עד 4 חתיכות אינץ', להוסיף לסיר ומבשלים עוד 15 דקות, או עד ספגטי הוא רך.