קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית אדומה חריף

מרק שעועית אדומה חריף
מרק שעועית אדומה חריף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם קטשופ, ספגטי, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק שעועית מתובל שלוש, מרק חזיר ושעועית חריף, ו מרק שעועית פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את השמן ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לטגן במשך 5 דקות, או עד בצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הפפריקה, קטשופ, מים, תערובת מרק, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
חותכים את linguica ו chourico לחתיכות 3 אינץ ' ולהוסיף למרק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
5
במעבד מזון או בלנדר, מחית את השעועית בקבוצות קטנות ולהוסיף לסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד שעה. לשבור את הספגטי לתוך 3 עד 4 חתיכות אינץ', להוסיף לסיר ומבשלים עוד 15 דקות, או עד ספגטי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת