מרק שעועית הסנאט
מרק שעועית הסנאט נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 393 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, מלח כשר, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק שעועית הסנאט, מרק שעועית הסנאט, ו מרק שעועית הסנאט (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השעועית בקערה גדולה לכסות עם כ 3 פעמים נפח המים הקרים שלהם. תשרה את הלילה במקום קריר.
מסננים את השעועית ומעבירים לסיר גדול או תנור הולנדי.
מוסיפים 10 כוסות מים והחזיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השעועית הם במכרז, על 1 שעה, 30 דקות.
להעביר את החזיר לצלחת כדי להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר את העצם, אם נעשה שימוש, וקוביות הבשר. תחזיר את הבשר לסיר.
בינתיים, מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הוא מזלג מכרז, 20 עד 25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה; להעביר לקערה עם חלב מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד חלקה.
מוסיפים את הפירה למרק השעועית ומערבבים עד לשלב.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות שקופים, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים את תערובת הירקות למרק, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עד 2 כוסות יותר מים אם המרק עבה מדי. מתבלים במלח ופלפל.