קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים
מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מכיל 171 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לך שעועית קנליני, בצל, קינואה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. מרק שעועית ושום לבנה עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , נקניקיית עוף, מרק שעועית לבנה וכרוב ומרק שעועית וקייל לבנה של עשבים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את פולי הקנליני לתוך מיכל גדול ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרירים; תן לעמוד 8 שעות עד לילה. לחלופין, מביאים את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, מכבים את האש, מכסים ומניחים לעמוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ושוטפים את השעועית לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
מחממים 1 כף משמן הקנולה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הפטריות, ומבשלים עד שהן מתרככות ומתחילות לוותר על המיצים שלהן, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוציאים את הפטריות מהסיר, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחממים בסיר את כף שמן הקנולה הנותרת, ומערבבים פנימה את הבצל הפרוס. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתקרמל לחום כהה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים פנימה את היין והרוזמרין, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, הוסף את השעועית המרוקנת ומספיק מים כדי לכסות את השעועית ב-1 אינץ'. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים פנימה את הפטריות המבושלות והקינואה; ממשיכים לבשל עד שהשעועית והקינואה רכים, כ-20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את עלי התרד עד שהם נבולים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה