מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים
מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מכיל 171 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לך שעועית קנליני, בצל, קינואה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. מרק שעועית ושום לבנה עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , נקניקיית עוף, מרק שעועית לבנה וכרוב ומרק שעועית וקייל לבנה של עשבים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את פולי הקנליני לתוך מיכל גדול ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרירים; תן לעמוד 8 שעות עד לילה. לחלופין, מביאים את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, מכבים את האש, מכסים ומניחים לעמוד שעה.
מסננים ושוטפים את השעועית לפני השימוש.
מחממים 1 כף משמן הקנולה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הפטריות, ומבשלים עד שהן מתרככות ומתחילות לוותר על המיצים שלהן, כ-4 דקות.
מוציאים את הפטריות מהסיר, ומניחים בצד.
מחממים בסיר את כף שמן הקנולה הנותרת, ומערבבים פנימה את הבצל הפרוס. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתקרמל לחום כהה, כ-15 דקות.
יוצקים פנימה את היין והרוזמרין, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, הוסף את השעועית המרוקנת ומספיק מים כדי לכסות את השעועית ב-1 אינץ'. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מערבבים פנימה את הפטריות המבושלות והקינואה; ממשיכים לבשל עד שהשעועית והקינואה רכים, כ-20 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את עלי התרד עד שהם נבולים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.