קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים

מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים
מרק שעועית לבנה עם קינואה, תרד ושיטאקים עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מכיל 171 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לך שעועית קנליני, בצל, קינואה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. מרק שעועית ושום לבנה עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , נקניקיית עוף, מרק שעועית לבנה וכרוב ומרק שעועית וקייל לבנה של עשבים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את פולי הקנליני לתוך מיכל גדול ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרירים; תן לעמוד 8 שעות עד לילה. לחלופין, מביאים את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, מכבים את האש, מכסים ומניחים לעמוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
מסננים ושוטפים את השעועית לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
3
מחממים 1 כף משמן הקנולה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הפטריות, ומבשלים עד שהן מתרככות ומתחילות לוותר על המיצים שלהן, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עגבניות מיובשות עם שמן1/2 כוס עגבניות מיובשות עם שמן
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמןעגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מוציאים את הפטריות מהסיר, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמןעגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5
מחממים בסיר את כף שמן הקנולה הנותרת, ומערבבים פנימה את הבצל הפרוס. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתקרמל לחום כהה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עגבניות מיובשות עם שמן1/2 כוס עגבניות מיובשות עם שמן
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
6
יוצקים פנימה את היין והרוזמרין, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, הוסף את השעועית המרוקנת ומספיק מים כדי לכסות את השעועית ב-1 אינץ'. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים פנימה את הפטריות המבושלות והקינואה; ממשיכים לבשל עד שהשעועית והקינואה רכים, כ-20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמןעגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את עלי התרד עד שהם נבולים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים