זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בייקון, גזר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק שעועית ללא גלוטן, שעועית ללא גלוטן, מרק תפוחי אדמה ונקניקיות, ו מרק שעועית ביפי.
הוראות
1
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר ובצל בשמן כ -15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בקר הוא חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מערבבים במרק, יין, קורנית, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים שעועית, גזר וסלרי. מכסים ומבשלים כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.