קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית שחורה

מרק שעועית שחורה
מרק שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Foodnetwork יש 1301 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אבקת צ'ילי, שיני שום, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הבייקון בסיר כבד גדול ומניח אותו על אש בינונית. לבשל עד שהוא מתחיל לוותר על השומן שלה, על 4 דקות. מערבבים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים להפוך שקוף, על 4 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד שאתה יכול להריח את זה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את המרק, עגבניות, קטשופ, ווסטרשייר, ואבקת צ ' ילי. מערבבים את השעועית, להפוך את החום גבוה ולהביא לרתיחה. התאם את החום כך המרק מבעבע בעדינות ומבשל 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
4
בינתיים, לקחת את כל עבה נובע הכוסברה. לשטוף אותו ולנער יבש. קוצצים את הכוסברה בגסות ומערבבים אותה למרק כאשר היא כבר מבעבעת 10 דקות. מבשלים עד המרק מעובה, כ 5 דקות. מערבבים במיץ הסיד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
5
מגישים עם הקישוטים.