תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק ברוקולי שעורה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 351 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, שעורה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק ברוקולי שעורה, קערת שעורה ברוקולי, ו ברוקולי שעורה לטגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול או בתנור הולנדי, מטגנים את שלושת המרכיבים הראשונים בחמאה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את העוף ואת מרקי הירקות, שעורה ורוזמרין. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 30 דקות או עד שעורה הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
הוסף ברוקולי; לכסות ולבשל במשך 10 דקות או עד ברוקולי הוא רך.
בקערה קטנה, לשלב קורנפלור ומים קרים עד חלקה; מערבבים לתוך המרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. להפחית את החום; מערבבים את השמנת, מלח ופלפל (לא להרתיח).