מרק שעורה פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שעורה פטריות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 175 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך קמח, פטריות פורצ'יני, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק שעורה פטריות, מרק פטריות ושעורה, ו מרק שעורה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים את הפטריות המיובשות בקערה ולכסות אותם עם 2 כוסות מים רותחים. לאפשר להם לספוג במשך 1 שעה. מסננים את הפטריות דרך מסננת כותנה מצופה לתוך קערה. שמור את הנוזל. קוצצים בגסות את הפטריות ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה בקומקום גדול וכבד או בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ואת sauté עד מרכך שקוף, על 8 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את הפטריות הטריות, סלרי, גזר, וחצי מהפטרוזיליה, ומטגנים עד שהפטריות זהובות והסלרי והגזר מתחילים להתרכך, כ -10 דקות. מערבבים את fl שלנו עד מעורבב היטב. מערבבים את פטריות השריית נוזל, פטריות ספוג, מרק בשר, ו 4 כוסות מים. מערבבים את השעורה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השעורה הוא רך, על 30 עד 40 דקות. אם המרק סמיך מדי, להוסיף קצת יותר מים. התאימו את התיבול עם יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מפזרים את הפטרוזיליה שנותרה לפני ההגשה.
© 2013 מארק פדרמארק ראס פדרמן ראס פדרמן, נכדו של המייסד, ג 'ואל ראס, השתלט על ראס & בנות מהוריו בשנת 1978 והעביר אותו לדור הרביעי, בתו, ניקי ואחיינו ג' וש, בשנת 200
הוא הופיע בנפרד בפאנלים בסמית ' סוניאן, במוזיאון של העיר ניו יורק, בספרייה הציבורית של ניו יורק, ובוועידה של איגוד עיתונאי המזון, בין היתר. מארק וראס & Daughters הופיעו לאחרונה בסרט התיעודי PBS The Jews of New York; בסדרה של לידיה בסטיאניץ 'PBS Lidia Celebrates America; וב-Anthony Bourdain' S No Reservations.