מרק תפוז ופלפל צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל קלוי תפוז ופלפל מרק. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרגרינה, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פלפל אדום וכתום מוזהב, מרק פלפל צלוי, ו פלפל ומרק שום צלוי.
הוראות
חותכים כתום חצי לרוחב; לחתוך על 1/4 אינץ ' מלמטה של כל חצי כך שהם ישבו שטוחים.
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאים כתומים, בצד לחתוך למעלה, חצאי פלפל, בצד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח פלפלים עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים חצאי פלפל בשקית פלסטיק zip-top; חותם.
בואו לעמוד 20 דקות; לקלף. לסחוט מיץ מתפוז מעל קערה שווה 1/4 כוס; להשליך תפוזים.
מניחים פלפלים ומיץ תפוזים במעבד מזון או בבלנדר; להפריש.
מחממים מרגרינה בסיר קטן מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וגזר; מטגנים 12 דקות או עד שהגזר רך.
מוסיפים תערובת בצל למעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים קמח, מרק וחלב בסיר; מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
מניחים מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; להוסיף תערובת פלפל, מלח, פלפל, ופפריקה; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מקשטים עם תפוזים, אם תרצה.