מרק תפוחי אדמה מוקרם
מרק תפוחי אדמה מוקרם יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מרק עוף, מלח ופלפל, בייקון הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק תפוחי אדמה מוקרם, מרק תפוחי אדמה מוקרם, ו מרק תפוחי אדמה מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, מערבבים בייקון על חום בינוני גבוה עד משחימים קלות פריך, על 10 דקות. הרם מהמחבת עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים בצל לסיר ומערבבים לעתים קרובות עד לצליעה, כ -3 דקות.
בינתיים, לחתוך תפוחי אדמה לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה ומרק למחבת. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים קמח וחלב עד חלקה.
מוסיפים למרק ומערבבים על חום גבוה עד רותחים, על 3 דקות.
מערבבים פטרוזיליה ומרק מצקת לקערות.
מפזרים בייקון ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.