מרק תפוחי אדמה מוקרם
מרק תפוחי אדמה מוקרם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו פפריקה, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה מוקרם עם בשר חזיר, מרק תפוחי אדמה מוקרם, ו מרק תפוחי אדמה מוקרם.
הוראות
בסיר גדול לבשל בייקון עד פריך. מניחים בייקון בצד, יחד עם 3 כפות של טפטוף בייקון.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, גזר וסלרי לטפטופים.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות ירקות ומבשלים על אש נמוכה עד במכרז, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בחלב, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד שמנת חמוצה, קמח ופפריקה. בהדרגה מערבבים 1 כוס תערובת מרק חם לתוך תערובת שמנת חמוצה.
יוצקים תערובת שמנת חמוצה לתערובת מרק. מבשלים עד בועות קטנות לשבור שירות מרקים. למעלה עם חתיכות בייקון קצוצות.