לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק תפוחי דלעת בקארי. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 191 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שיני שום, מרק עוף, תפוחים טעימים זהובים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו דלעת קארי ומרק תפוחים, מרק דלעת קארי עם גרעיני דלעת חריפים, ו שבוע דלעת: מרק דלעת קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו את התפוחים, הבצל והכרישה בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים שום וקארי; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
בצל לבן, חתוך לקוביות
3
מוסיפים דלעת ומרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים שמנת; מחממים (לא מרתיחים).