(משהו לא בדיוק כמו) עוגת דרבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל (משהו לא בדיוק כמו) עוגת דרבי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות מתכונים דומים: הדרבי, הדרבי, ו טארט דרבי.
הוראות
מחממים תנור ל 425°f. עיוורים אופים את הקרום על ידי רירית החלק התחתון והצדדים של פגז העוגה הצונן, בצורת קלף או לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה ואופים במשך 15 דקות.
הסר את המשקולות ואופים עד התחתון הוא חום זהוב בהיר.
הסר את הקליפה מהתנור ולאפשר לו להתקרר. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר וחמאה מומסת.
מוסיפים את סירופ התירס, ביצים, בורבון, שוקולד, מלח ופקאנים ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים.
יוצקים תערובת לתוך קליפת העוגה ומניחים בתנור שחומם מראש על המדף המרכזי.
אופים במשך כ 30 דקות, מסתובב באמצע, עד העוגה מוגדר נפוח רק מעט. אם חלקים של הקרום או החלק העליון של העוגה הוא מקבל כהה מדי, במקום כתמים של נייר על החלקים הכהים כדי להגן עליהם מפני החום. אפשר לעוגה המוגמרת להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.