קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

משולשי קראנץ ' קינמון

משולשי קראנץ ' קינמון
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קראנץ ' קינמון, מקלות קראנץ ' קינמון, ו דגני קינמון קראנץ.

הוראות

1
מסדרים פצפוצי גרהם ב -15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה; מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
בסיר שלבו את החמאה, הסוכר החום והקינמון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. ממשיכים בבישול, ללא ערבוב, למשך 3 דקות. לאט לשפוך על קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לכריכהלכריכה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-9 דקות או עד שהקצוות משחימים. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
חותכים ל -2 אינץ'. ריבועים, ואז חותכים כל ריבוע לשניים ליצירת משולשים. אחסן בכלי אטום.