צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תרנגולות משחק עם פסטו לשפשף ותפוחי אדמה קלויים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 761 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, גבינת פרמזן, עלי בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: משחק תרנגולות עם פסטו לשפשף ותפוחי אדמה קלויים, תרנגולות משחק קורניש קלויות עם פסטו זרעי דלעת, ו תרנגולות משחק קלויים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב תחילה 7 מרכיבים במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
הסר וזורק טפלי עוף וצוואר מתרנגולות. שוטפים תרנגולות במים קרים; טפיחה יבשה. החל מחלל הצוואר, שחרר את העור מהשד ומקלות התוף על ידי הכנסת אצבעות, דחף בעדינות בין העור לבשר. משפשפים פסטו מתחת לעור משוחרר. לחץ בעדינות על העור כדי לאבטח. להרים כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת תרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
פסטו
מים
בשר
לשפשף תיבול יבש
4
מניחים תרנגולות על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לחלק הבשרני של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת ברוילר
5
שלבו תפוחי אדמה, 1 כף שמן, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל, וזרקו היטב לציפוי. מסדרים תפוחי אדמה סביב תרנגולות; אופים בחום של 375 למשך 45 דקות או עד שמדחום רושם 180 ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
6
מוציאים תרנגולות ותפוחי אדמה מהתבנית, ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
7
תן לעמוד 10 דקות. מחק עור.
8
חותכים תרנגולות לשניים, ומכסים ברפיון בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
הניחו שקית ניילון עם רוכסן בתוך מידת זכוכית של 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
10
יוצקים טפטופי מחבת לשקית; תן לעמוד 10 דקות (השומן יעלה לראש). חותם תיק, ובזהירות לגזור 1 תחתון פינה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מסננים טפטופים לתבנית, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; מחק שומן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מניחים את התבנית על אש בינונית-גבוהה. מערבבים במרק, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
שלב 1 כף מים ועמילן תירס, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת ל 1/2 כוס (כ 3 דקות).