קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

מתאבנים בייקון-בצל בגריל

מתאבנים בייקון-בצל בגריל
מתאבנים של בייקון-בצל בגריל יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 179 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך 30 דקות בערך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אם יש לכם סוכר חום, חומץ בלסמי, רוטב ברביקיו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14% . מתאבנים בייקון-בצל בגריל , מתאבנים בייקון-בצל , ובייקון ! מלפפון, גבינת עיזים ובייקון מתאבנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
חותכים כל בצל ל-12 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
חותכים רצועות בייקון לשניים לרוחב; לעטוף חתיכת בייקון מסביב לכל פתיל בצל ולהדק בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
מניחים ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. צַלַחַת.
4
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר החום, החומץ, המולסה ורוטב הברביקיו; יוצקים 1/2 כוס על הבצל. מכסים ומכניסים למקרר לשעה, הופכים פעם אחת. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים בצל, מכוסה, על אש בינונית במשך 10-15 דקות, הופכים ומטגנים לעתים קרובות במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)