המתכון דגים טיקה קבב מתכון יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 20 דקות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-45 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם כמון טחון, צ'ילי ציפור, צ' ילי ציפור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק ג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח קפוא בטעם אננס מקדמיה כקינוח. היא מובאת אליכם ע " י רפובליקת המזון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דגים טיקה, איך לעשות דגים tikkan בתנור, מתכון סלמון טיקה (עם יוגורט מלפפון), ו מתכון פשטידת דגים.
הוראות
1
הערה: יוגורט דורש הכנה מראש 12 שעות, אז להתחיל יום אחד לפני שאתה מתכוון לשרת
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2
מניחים יוגורט ב cheesecloth ולהשהות מעל קערה; לקרר בין לילה. לחץ ולהשליך נוזל; שאריות יוגורט צריך להיות לח ומוצק.ללוש יוגורט וגבינה לתוך paste.In מעבד מזון, לערבב כוסברה צ 'ילי לתוך paste.In קערה, מוסיפים את תערובת יוגורט / גבינה, תבלינים טחונים, ג' ינג 'ר, שום, מיץ ליים, כוסברה ומשחה צ' ילי, ושמן, מערבבים ומתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
אבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.