קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול

מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול
מתלה של כבש עם שום ועשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, כבש צרפתי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול, מתלה כבש עם עשבי תיבול טריים ושום, ו מתלה כבש לימון ושום.

הוראות

1
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה על חום גבוה עד חם, לפחות 2 דקות. בינתיים, לטפוח כבש יבש לשפשף בשר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים שמן למחבת חמה, ואז מתלים חומים, ב 2 קבוצות במידת הצורך, מכל הצדדים (לא מסתיים), על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
העברת מדפים למחבת קלייה קטנה (13 על ידי 9 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד שום, עשבי תיבול, מלח, פלפל, ושמן. מעיל חלקים בשרניים של כבש עם תערובת עשבי תיבול, הקשה על מנת לעזור לדבוק. צולים 15 דקות, ואז מכסים את הטלה בחופשיות בנייר כסף וצולים עד שהמדחום מוכנס באלכסון למרכז של אוגרי בשר 120 ° F, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה ל 125 עד 130 ° F עבור בינוני נדיר בעוד כבש עומד.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
חותכים כל מדף לתוך 4 צלעות כפולות.