קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
אירועיםסופרבול
מגזין

נאוואחו מטגנים לחם עם צ'ילי

נאוואחו מטגנים לחם עם צ'ילי
המתכון נאוואחו מטגנים לחם עם צ'ילי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. ללחם הזה יש 579 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם מטגנים נאוואחו, טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי, ו טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הצ 'ילי: בקערה חסינת חום, לכסות את אנצ' ו עם 2 כוסות של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שים את פורצ ' יני בקערה קטנה לכסות עם כוס 1 הנותרים של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו שניהם להשרות עד מתרכך, כ -20 דקות.
4
הסר את אנצ ' ו מן הנוזל השריית ולהשליך את הגזע ואת הזרעים. דק קוצצים את צ ' ילה; שומרים את הנוזל השריה. לשפשף את פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ דק קוצצים אותם; שומרים את הנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעיםזרעים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
בתוך תבשיל גדול אמייל יצוק ברזל, מחממים 2 כפות של שמן זית עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
6
מוסיפים חצי מתאו הקרקע בשכבה זוגית ומתבלים במלח ופלפל. צורבים את הבשר מעל חום גבוה במשך 3 דקות מבלי לערבב; להשאיר את הבשר בחתיכות גדולות. בעדינות מערבבים את הבשר וממשיכים לחמם אותו במשך 2 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבשר לצלחת; חום את הבשר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביזון טחוןביזון טחון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים, ערבוב, במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
11
מוסיף את תערובת רסק עגבניות, ציר עוף, אנצ 'ו פורצ' יני.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רסק עגבניותרסק עגבניות
12
מוסיפים את הנוזלים ancho ו porcini ספוג, לעצור כאשר אתה מגיע כל חצץ בתחתית. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד שהרוטב מפחית בשליש, כ -10 דקות. מערבבים בעדינות את הבשר וכל מיצים מצטברים ומתבלים במלח ופלפל. לחמם מחדש רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
בשרבשר
מלחמלח
13
הפוך את הלחם המטוגן: לנפות יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח. עם כף עץ, מערבבים במים עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
לחםלחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
14
בסיר 2 ליטר, חום 2 אינץ ' של שמן ל 35
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מברשת כוס מדידה 1/2 כוס עם שמן יש 2 כפות עץ מוכן. לגרוף חלק 1/2 כוס של הבלילה לתוך השמן החם, ולאחר מכן להשתמש בכפות 2 כדי להפיץ את הבלילה בזהירות לדיסק 6-7 אינץ'. מטגנים את הלחם עד חום זהוב מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד; להנמיך את החום אם השמן הופך חם מדי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
כף עץכף עץ
16
מסננים על מגבות נייר ומעבירים לצלחת ארוחת ערב. למעלה עם צ ' ילי ומגישים בבת אחת. חזור לעשות 7 לחמים יותר ומטגנים לשרת עם צ ' ילי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
17
הפוך קדימה: צ ' ילי יכול להיות בקירור עד 3 ימים; לחמם בעדינות. בלילת הלחם יכולה לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי