נאצ'וס על הגריל עם סלסת עגבניות-פובלאנו, רוטב עגבניות מעושן וקרם פרש בצל ירוק
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין נאצ'וס על הגריל עם סלסת עגבניות-פובלאנו, התענגות עגבניות מעושנות וקרם פרש בצל ירוק בבית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1224 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 92 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. לכו לחנות ואספו בצל, כוסברה, קרם פרש ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, חזרת קרסלמה פראצ'ה, ותענוג סלק זהוב, פורל מעושן, קרסלמה פראצ'צ'ה ובצל כבוש, ו טרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וקרסלמה פראצ'ה.
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים תבנית ברזל יצוק גדולה על סורגי הגריל ומניחים לחום למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים 1/3 מהצ ' יפס בתבנית ומעליהם 1/3 מהגבינה. חזור על הפעולה כדי ליצור 3 שכבות. סוגרים את מכסה הגריל וצולים עד שהגבינה נמסה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים את התבנית מהאש ומעליהם 3 התוספות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים תבנית ברזל יצוק גדולה על סורגי הגריל ומניחים לחום למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים 1/3 מהצ ' יפס בתבנית ומעליהם 1/3 מהגבינה. חזור על הפעולה כדי ליצור 3 שכבות. סוגרים את מכסה הגריל וצולים עד שהגבינה נמסה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסירים את התבנית מהאש ומעליהם 3 התוספות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברישים את העגבניות, הפובלנוס והבצל בשמן ומפזרים מלח ופלפל שחור. גריל עד חרוך מכל הצדדים, ולאחר מכן מניחים את פובלנוס בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת קיטור 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאס
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסירים את העור, הגבעול וזרעי הפובלנוס, ואז קוצצים גס ומניחים בבלנדר או במעבד מזון עם העגבניות, הבצל, השום ומיץ הליים. תהליך עד מתחיל להיות חלק, ולאחר מכן להוסיף את כוסברה. מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברישים עגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-
3
מניחים את העגבניות על הגריל וצולים עד שהם חרוכים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים מהגריל וקוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מקציפים יחד את החומץ, מחית הצ ' יפוטלה, הבצל ו -1 / 4 כוס שמן קנולה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
1
שלב קרם פרש ובצל ירוק בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרש
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור נאצ ' וס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.