קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות100
ציון בריאות1
מגזין

נוגט אירופאי קלאסי

נוגט אירופאי קלאסי
נוגט אירופאי קלאסי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 100 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פיסטוקים קלויים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פחזניות אירופאיות, לחם הפסחא האירופי, ו סלט אירופאי.

הוראות

1
הכינו את תבנית האפייה: אם אתם משתמשים בנייר וופל*, הניחו גיליון אחד בתחתית המחבת וגזרו חתיכות מסדין אחר כדי למלא פערים כלשהם. אחרת, משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה עם החמאה ומפזרים את עמילן התירס על זה, הטיה והקשה על המחבת (מעל הכיור או פח אשפה) כדי לכסות את כל המשטחים באופן שווה. תניח את זה בצד. מעיל מרית חסינת חום שלך בנדיבות עם ספריי בישול ולהניח אותו בצד, מדי.הערה: נייר וופל הוא נייר אכיל הזמין מ-Sugarcraft, ו-Amazon; הוא נמכר ב-8 × 11 אינץ ' סדינים ולעתים קרובות בתפזורת, אם כי תצטרך רק כמה. השימוש בו במתכון זה הוא אופציונלי לחלוטין; כל עוד אתה משמן את המחבת היטב, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את נוגט ללא בעיה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
נוגטנוגט
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקרם של טרטר שוט על מהירות בינונית עד הלבנים הם מקציפים, על 1 דקה. הגבירו את המהירות לזרם בינוני-גבוה ולאט לאט בסוכר ½ כוס. ברגע שהוא כל מעורבב, להמשיך שוט על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס (אם אתה מרים את whisk מתוך הלבנים, הם יהוו נקודה כי צונחת על הצד שלה), 3 עד 5 דקות. הגדר תערובת זו-זה עכשיו מקצפת-בצד, אבל לשמור אותו בקערת המיקסר, עם המיקסר מוכן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הסוכר ½ 2 כוסות הנותרים עם דבש, סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בגודל בינוני (4 ליטר). מביאים לרתיחה, חשופים וללא ערבוב, על חום גבוה. הפחת את החום לגובה בינוני, הכנס את מדחום הממתקים, ובשל את הסירופ עד שהוא מגיע ל-295°F / 146°C( שלב סדק רך לקשה), כ -15 דקות (ראה ג ' ן אומרת בעמוד הבא—מאוחר יותר. לעת עתה, להישאר ממוקד!).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר אותו מהחום.
6
התחל להצליף במרינג במהירות בינונית; ואז לשים על כפפות התנור שלך לאט לשפוך את הסירופ החם בזרם במורד החלק הפנימי של קערת המיקסר (זהיר, זהיר, זהיר: אם אתה שופך את הסירופ ישירות על הלוחש, זה יהיה להתיז). לאחר כל הסירופ משולב, להגדיל את מהירות המיקסר גבוה שוט עד מרנג מקבל מאוד נוקשה ודביק, 3 עד 5 דקות. כאשר המיקסר שלך מתחיל להתלונן, אתה יודע שזה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר את הקערה מן המיקסר ומיד ומערבבים במהירות את כל האגוזים ואת זרעי וניל עם המרית.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את הנוגט על תבנית האפייה מוכנה או לכסות אותו עם שכבה של נייר וופל או לנפות כמות נדיבה של סוכר ממתקים על גבי. אם אתה צריך להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו יותר, מניחים פיסת קלף או מחצלת סיליקון על גבי וופל או סוכר מכוסה נוגט ולחץ בעדינות עם ידיים שטוחות עד שהוא אפילו. אפשר את נוגט להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מכסים קרש חיתוך עם קלף או אבקה נדיבה של סוכר ממתקים. מעיל בנדיבות סכין שף חד וסכין קילוף עם ספריי בישול. הפעל את סכין הקילוף סביב קצה הנוגט כדי לשחרר אותו, ולאחר מכן בעדינות להפוך אותו על קרש החיתוך. (אם נוגט הוא להיות עקשן, שמן מגרד הספסל ולהשתמש בו כדי לעזור לשחרר אותו בקצוות.) באמצעות סכין השף, לקצץ את הקצוות של נוגט ולאחר מכן לחתוך אותו לתוך ברים או עקיצות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נוגטנוגט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אחסן את הנוגט, בשכבות עם קלף או עטוף בעטיפות נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
נוגטנוגט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'