קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות100
ציון בריאות1
מגזין

נוגט אירופאי קלאסי

נוגט אירופאי קלאסי
נוגט אירופאי קלאסי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 100 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פיסטוקים קלויים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פחזניות אירופאיות, לחם הפסחא האירופי, ו סלט אירופאי.

הוראות

1
הכינו את תבנית האפייה: אם אתם משתמשים בנייר וופל*, הניחו גיליון אחד בתחתית המחבת וגזרו חתיכות מסדין אחר כדי למלא פערים כלשהם. אחרת, משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה עם החמאה ומפזרים את עמילן התירס על זה, הטיה והקשה על המחבת (מעל הכיור או פח אשפה) כדי לכסות את כל המשטחים באופן שווה. תניח את זה בצד. מעיל מרית חסינת חום שלך בנדיבות עם ספריי בישול ולהניח אותו בצד, מדי.הערה: נייר וופל הוא נייר אכיל הזמין מ-Sugarcraft, ו-Amazon; הוא נמכר ב-8 × 11 אינץ ' סדינים ולעתים קרובות בתפזורת, אם כי תצטרך רק כמה. השימוש בו במתכון זה הוא אופציונלי לחלוטין; כל עוד אתה משמן את המחבת היטב, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את נוגט ללא בעיה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נוגטנוגט
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הקרם של טרטר שוט על מהירות בינונית עד הלבנים הם מקציפים, על 1 דקה. הגבירו את המהירות לזרם בינוני-גבוה ולאט לאט בסוכר ½ כוס. ברגע שהוא כל מעורבב, להמשיך שוט על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס (אם אתה מרים את whisk מתוך הלבנים, הם יהוו נקודה כי צונחת על הצד שלה), 3 עד 5 דקות. הגדר תערובת זו-זה עכשיו מקצפת-בצד, אבל לשמור אותו בקערת המיקסר, עם המיקסר מוכן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים את הסוכר ½ 2 כוסות הנותרים עם דבש, סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בגודל בינוני (4 ליטר). מביאים לרתיחה, חשופים וללא ערבוב, על חום גבוה. הפחת את החום לגובה בינוני, הכנס את מדחום הממתקים, ובשל את הסירופ עד שהוא מגיע ל-295°F / 146°C( שלב סדק רך לקשה), כ -15 דקות (ראה ג ' ן אומרת בעמוד הבא—מאוחר יותר. לעת עתה, להישאר ממוקד!).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הסר אותו מהחום.
6
התחל להצליף במרינג במהירות בינונית; ואז לשים על כפפות התנור שלך לאט לשפוך את הסירופ החם בזרם במורד החלק הפנימי של קערת המיקסר (זהיר, זהיר, זהיר: אם אתה שופך את הסירופ ישירות על הלוחש, זה יהיה להתיז). לאחר כל הסירופ משולב, להגדיל את מהירות המיקסר גבוה שוט עד מרנג מקבל מאוד נוקשה ודביק, 3 עד 5 דקות. כאשר המיקסר שלך מתחיל להתלונן, אתה יודע שזה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
הסר את הקערה מן המיקסר ומיד ומערבבים במהירות את כל האגוזים ואת זרעי וניל עם המרית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
יוצקים את הנוגט על תבנית האפייה מוכנה או לכסות אותו עם שכבה של נייר וופל או לנפות כמות נדיבה של סוכר ממתקים על גבי. אם אתה צריך להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו יותר, מניחים פיסת קלף או מחצלת סיליקון על גבי וופל או סוכר מכוסה נוגט ולחץ בעדינות עם ידיים שטוחות עד שהוא אפילו. אפשר את נוגט להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מכסים קרש חיתוך עם קלף או אבקה נדיבה של סוכר ממתקים. מעיל בנדיבות סכין שף חד וסכין קילוף עם ספריי בישול. הפעל את סכין הקילוף סביב קצה הנוגט כדי לשחרר אותו, ולאחר מכן בעדינות להפוך אותו על קרש החיתוך. (אם נוגט הוא להיות עקשן, שמן מגרד הספסל ולהשתמש בו כדי לעזור לשחרר אותו בקצוות.) באמצעות סכין השף, לקצץ את הקצוות של נוגט ולאחר מכן לחתוך אותו לתוך ברים או עקיצות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
נוגטנוגט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
אחסן את הנוגט, בשכבות עם קלף או עטוף בעטיפות נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
נוגטנוגט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'