נזיד חזיר לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מרק עוף קרטון, מלח, גזר לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו תבשיל בשר בקר לביש איטי, תבשיל בשר בקר לביש איטי, ו נזיד בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למעט קמח וחמאה ב 3 1/2-כדי 6 ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 7 שעות (או הגדרת חום גבוהה 3 עד 4 שעות) או עד חזיר הוא כבר לא ורוד וירקות הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מערבבים קמח וחמאה. מערבבים בעדינות תערובת קמח, 1 כף בכל פעם, לתוך תערובת חזיר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.