קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

ניוקי אלפרדו

ניוקי אלפרדו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ניוקי אלפרדו בבית. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.29 $ למנה. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-14 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 458 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך פטריות בייבי פורטובלו, פטרוזיליה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37%. הציון הזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ניוקי עם רוטב אלפרדו פטריות, ניוקי עם רוטב אלפרדו פטריות, ואפיית ניוקי עוף טעון של אלפרדו.

הוראות

1
מבשלים ניוקי לפי הוראות האריזה; לנקז. בינתיים, בסיר קטן, ממיסים 1 כף חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה ואגוז מוסקט עד לקבלת תערובת אחידה. לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
במחבת גדולה וכבדה, ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים 5-7 דקות או עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים מיד פטריות וניוקי; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד שהפטריות רכות והניוקי משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ניוקיניוקי
5
מגישים עם רוטב. אם רוצים, מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור ניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.