ניוקי אלפרדו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ניוקי אלפרדו בבית. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.29 $ למנה. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-14 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 458 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך פטריות בייבי פורטובלו, פטרוזיליה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37%. הציון הזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ניוקי עם רוטב אלפרדו פטריות, ניוקי עם רוטב אלפרדו פטריות, ואפיית ניוקי עוף טעון של אלפרדו.
הוראות
מבשלים ניוקי לפי הוראות האריזה; לנקז. בינתיים, בסיר קטן, ממיסים 1 כף חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה ואגוז מוסקט עד לקבלת תערובת אחידה. לשמור על חום.
במחבת גדולה וכבדה, ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
מחממים 5-7 דקות או עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים מיד פטריות וניוקי; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד שהפטריות רכות והניוקי משחימים קלות.
מגישים עם רוטב. אם רוצים, מפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור ניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.