ניוקי בטטה עם Salsify, ערמונים וחזיר
ניוקי בטטה עם Salsify, ערמונים חזיר דורש על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם יש לכם שאלוט, פלפל, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ניוקי בטטה עם מרווה מטוגנת וערמונים מגולחים, סלט גריל, תירס ובייקון Hush Puppy עם רוטב טבילת חמאת דבש Salsify, ו ניוקי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כשעה, עד למכרז.
בינתיים, למלא קערה בינונית עם מים ולסחוט 1/2 של הלימון לתוכו. לקלף את salsify, הוספת אותם לקערה כמו שאתה הולך.
חותכים את salsify לתוך 1 1/2 על ידי 1/4 אינץ ' מקלות ולהחזיר אותם למים.
לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולהעביר אותם למעבד מזון. מחית עד חלקה.
מעבירים את המחית לקערה גדולה ומערבבים בביצים ו-11/2 כפיות מלח כשרות.
מוסיפים 2 כוסות קמח, קמצוץ נדיב של פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין בכבדות ולשים בעדינות יותר flouras הרבה כמו 1/2 cupuntil הבצק מגיע יחד אבל הוא עדיין רך מאוד. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך חבל בעובי 1 אינץ'.
חותכים את החבלים לאורכים 1 אינץ ואבק כל חתיכה עם קמח.
מרדדים כל ניוקי נגד הקוצים של מזלג משוריין לעשות חריצים קטנים.
מעבירים את הניוקי לתבנית אפייה מקומטת קלות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים חצי ניוקי בטטה ומבשלים עד שהם צפים אל פני השטח, על 1 דקה, ואז לבשל 2 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הניוקי לצלחת גדולה. חזור עם הניוקי הנותרים.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את חצי הלימון שנותר ואת salsify סחוט לסיר ומבשלים על חום מתון עד רך, על 15 דקות.
מסננים את salsify ולהשליך את חצי הלימון.
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, להמיס 1 כף החמאה בשמן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את salsify, ערמונים ו 1 כוס של מלאי Hock בשר חזיר ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את הניוקי ואת מלאי הבשר הנותר ו -4 כפות חמאה ובשל, ערבוב בעדינות, עד הניוקי חמים והרוטב מעובה, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים למגש גדול.
מפזרים את החזיר ואת עירית לשרת.