ניוקי די סוסין
ניוקי די סוסין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, סוכר, שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו ניוקי תרד (ניוקי ורדי) (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעוד עדיין חם, לקלף ולעבור דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
הפוך היטב במרכז תפוחי אדמה ומפזרים בכל רחבי בקמח, באמצעות כל הקמח.
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר באמצעות מזלג, מערבבים לתוך קמח ותפוחי אדמה, בדיוק כמו ביצוע פסטה רגילה. ברגע ביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד הכדור יבש לגעת.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות של מלח.
לצבוט את הכדורים בגודל אגוז של בצק ניוקי רול עם סיכה מתגלגל כדי ליצור מעגל 2-1 / 2 אינץ ' של בצק.
מניחים רבע שזיף ו 1/2 כפית סוכר על כל אחד ומקפלים בצק סביב חתיכות שזיפים כדי ליצור חבילה ללא דמעות או קרעים, חלקה יחסית מצופה באופן שווה. המשך עד שכולם יסיימו. אם עושים פסטה מראש, לבשל ואת ההלם במים קרים.
מניחים ניוקי במים, 10 בכל פעם, ומערבבים בזהירות כדי למנוע דבק לצדדים או בתחתית של פאן. אפשר לצוף ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות. בינתיים, להמס חמאה במחבת סאוט 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים פירורי לחם ואז מוסיפים ניוקי מבושל וזורקים בעדינות למעיל.
מגישים על צלחת ומפזרים קינמון.