קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

נמס בפה צלעות קצרות

נמס בפה צלעות קצרות
צלעות קצרות להמיס בפה שלך עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 929 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אטריות ביצים, קמח, מרק בצל מרוכז של קמפבל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: נמס בפה צלעות קצרות, סיר איטי נמס בפה צלעות קצרות, ו בת ' נמסה בפה צלעות ברביקיו (תנור).

הוראות

1
מכניסים את הבקר לסיר איטי של 3 1/2 עד 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים את הסוכר החום, השום, הטימין והקמח. לזרוק למעיל. מערבבים את המרק ואת אייל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5 תפוחי אדמה אדומים קטנים, חצויים לרבעים5 תפוחי אדמה אדומים קטנים, חצויים לרבעים
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
יוצקים על הבקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 9 שעות * או עד שהבשר רך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מגישים עם הפירה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו עמק נאפה רוברט מונדבי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, קפיצת צבאים ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, התכה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריית בר ומלית אגוזים. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים עסיסיים של היין.