נפוליאונים חצילים ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חצילים & עגבניות נפוליאון. והוא יספק כ 38 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם מתובלים, גבינת מוצרלה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו נפוליאונים חצילים ואספרגוס, נפוליאון מיניאטורי עם קרם חצילים, ו עגבניות גבינה כחולה נפוליאונים (מתכונים דומים).
הוראות
טפטוף 2 כפות. רוטב על עגבניות בצלחת רדודה; להפריש. מקציפים ביצה ומים בצלחת עוגה עד מעורבב היטב.
מערבבים פירורי לחם ופרמזן בצלחת עוגה נפרדת.
מערבבים מוצרלה, נשאר רוטב ובזיליקום.
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. בינתיים, לטבול כל פרוסת חצילים בתערובת ביצה, ואז בתערובת פירור, פונה באופן שווה כדי מעיל שני הצדדים של כל פרוסה.
להוסיף, בקבוצות, למחבת; לבשל 3 עד 4 דקות. בכל צד או עד חום זהוב, הוספת שמן שנותר לפי הצורך.
מניחים 1 פרוסת חצילים על כל אחד 4 צלחות הגשה; העליון כל אחד עם 1 פרוסת עגבניות וכ 3 כף. תערובת מוצרלה. חזור על כל השכבות. מכסים עם פרוסות חצילים שנותרו.