קושימומחה
מוכן ב38 דק.
מנות38
ציון בריאות2
מגזין

נפוליאונים חצילים ועגבניות

נפוליאונים חצילים ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חצילים & עגבניות נפוליאון. והוא יספק כ 38 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם מתובלים, גבינת מוצרלה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו נפוליאונים חצילים ואספרגוס, נפוליאון מיניאטורי עם קרם חצילים, ו עגבניות גבינה כחולה נפוליאונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטוף 2 כפות. רוטב על עגבניות בצלחת רדודה; להפריש. מקציפים ביצה ומים בצלחת עוגה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מערבבים פירורי לחם ופרמזן בצלחת עוגה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3
מערבבים מוצרלה, נשאר רוטב ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. בינתיים, לטבול כל פרוסת חצילים בתערובת ביצה, ואז בתערובת פירור, פונה באופן שווה כדי מעיל שני הצדדים של כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף, בקבוצות, למחבת; לבשל 3 עד 4 דקות. בכל צד או עד חום זהוב, הוספת שמן שנותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
העברה לצלחת.
7
מניחים 1 פרוסת חצילים על כל אחד 4 צלחות הגשה; העליון כל אחד עם 1 פרוסת עגבניות וכ 3 כף. תערובת מוצרלה. חזור על כל השכבות. מכסים עם פרוסות חצילים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'