נקטרינה טארט טאטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל נקטרינה טארט טאטן. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 285 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אפרסק-נקטרינה טארט טאטן, טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1 נקטרינה לשניים. רבע נקטרינה חצי ואת 6 נקטרינות הנותרים.
שלב סוכר, מים, ומיץ במחבת נירוסטה 12 אינץ'. מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר הוא זהב (לא מערבבים).
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל.
מקום נקטרינה חצי, לחתוך בצד למטה, במרכז תערובת סוכר; לארגן רבעי נקטרינה, לחתוך בצד למטה, סביב המרכז. החזירו את המחבת לחום בינוני. מבשלים 10 דקות או עד תערובת סוכר הוא מבעבע (לא לערבב).
הסר מהחום; תן לעמוד 3 דקות.
רול בצק עוגה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תערובת נקטרינה, בצק מתאים בין נקטרינות ומחבת.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור, וקריר במשך 10 דקות. בזהירות להפוך טארט על צלחת הגשה.