לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את מניקוטי פטריות הנקניקיות. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 547 קלוריות. אם יש לכם קליפות מניקוטי, בצל ירוק, חלב מתאדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פטריות מניקוטי, מניקוטי בקר ופטריות, ו מניקוטי עוף ופטריות.
הוראות
1
מבשלים קליפות מניקוטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת הקפיצו בצל ושום בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטי
נקניק
חמאה
שום
בצל
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים פטריות; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
3
מסננים פגזים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
4
מעבירים תערובת פטריות לקערה; מערבבים פנימה את הנקניקיה, המרק, השמנת החמוצה והפלפל. דברים לקליפות מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
מניקוטי
פטריות
נקניק
פלפל
קונכיות פסטה
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
לרוטב, בסיר, מחממים את החלב, הפטריות והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פטרוזיליה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מסירים מהאש; מוסיפים 1-1 / 2 כוסות גבינה, תוך ערבוב עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
8
יוצקים מעל פגזים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
9
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.