קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

נקניקיות צ'ילי לנקניקיות

נקניקיות צ'ילי לנקניקיות
המתכון צ'ילי נקניקיה עבור נקניקיות צ' ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 1 שעה ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בצל, רוטב ווסטרשייר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה טוב. מתכונים דומים: נקניקייה צמחונית קלויה, נקניקיות צ'ילי, ו נקניקיות צ'ילי.

הוראות

1
מניחים צ 'ילי אנצ' ו לתוך 1 כוס מים רותחים ולהניח בצד עד מתרכך, על 15 דקות. בעוד צ ' ילי ספוג, מניחים בייקון בסיר גדול ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מסננים שומן עודף אבל שומרים 2 כפות טפטוף בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מבשלים ומערבבים בצל לבן ואדום בטפטפי בייקון עם בייקון מעל חום בינוני עם קמצוץ של מלח עד בצל הם שקופים, על 5 דקות; מערבבים שום ומבשלים עד מתרכך, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
4
יוצקים 3 כוסות מים רותחים ומערבבים צ ' אק בשר, ערבוב הבשר עם המים כדי לשבור אותו. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מערבבים רסק עגבניות וגרגרי בויון בקר עד הגרגרים להתמוסס; לאפשר תערובת להתבשל בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון בקרגרגרי בוליון בקר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
מקום ספוג אנצ 'ו צ' ילי והנוזל שלהם, חרדל חום חריף, אבקת צ 'ילי, רוטב ווסטרשייר, כמון, אבקת שום, תיבול אדובו, ופפריקה לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה; לשפוך תערובת לתוך הצ' ילי. השתמש קצת מים כדי לפזר את התערובת הנותרת בבלנדר ויוצקים לתוך הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חרדל חום חריףחרדל חום חריף
Adobo תיבולAdobo תיבול
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מביאים צ ' ילי לרתיחה איטית מעל חום בינוני-נמוך ומערבבים בשעועית כליות וmasa harina. להפחית את החום לנמוך; לאפשר להתבשל עד עבה ואת הטעמים מעורבבים, לפחות 45 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור. אם צ ' ילי הוא רזה מדי, לערבב יותר מאסה קרינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםadobo תיבול עם כמוןadobo תיבול עם כמון3צ'ילי אנצ' ו מיובש, גבעולים הוסרו אבל זרעים עזבוצ'ילי אנצ' ו מיובש, גבעולים הוסרו אבל זרעים עזבו2קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש2מנותדל נתרן bouillon גרגרי בשרדל נתרן bouillon גרגרי בשר425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית, שטוף סחוטשעועית, שטוף סחוט6ציפורןשום, טחוןשום, טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכמון טחוןכמון טחון12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם2קרום: פירורי קרקר גרהםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת צ'ילי אדום כההאבקת צ'ילי אדום כהה1בצל אדום מתוק, חתוך לקוביותבצל אדום מתוק, חתוך לקוביות1צביטה(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל חום חריףחרדל חום חריף32 כפות חמאה מומסתבייקון עבה, קצוץבייקון עבה, קצוץ170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים1בצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר