נקניק וברוקולי מקרוני וגבינה
נקניק וברוקולי מקרוני וגבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 516 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם אידית חלב, בשר חזיר, גבינת גאודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ארובה גבינה לבנה מקרוני וגבינה עם ברוקולי, ו ברוקולי מקרוני וגבינה.
הוראות
להכין פסטה cellentani על פי הוראות החבילה.
בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני. בהדרגה לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב התאדה חלב עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה.
להקציף בגבינת גודה, הבא 3 מרכיבים, ו 1/8 כפית. פלפל אדום טחון עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים בשר חזיר, ברוקולי, ופסטה.
יוצקים תערובת פסטה לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מערבבים יחד דגני בוקר כתושים, 1 כף. חמאה מומסת, ונותר 1/8 כפית. פלפל אדום טחון; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם פסטה ברילה סלנטני וקבוט 5% מופחת שומן גבינת צ ' דר חדה.