נקניק ולחם שאור מלית
נקניק ומילוי לחם שאור עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, סלרי, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מילוי מאורת נקניק, נקניק טבעוני מאורת מלית, ו מילוי שאור עם אגסים ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים לחם בשכבות בודדות על 2 מחבתות ג ' לי רול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד הזהב, מסתובב מחבתות לאחר 10 דקות. כבה את התנור; השאר את המחבתות בתנור למשך 30 דקות או עד שהלחם פריך.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים 11 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מעבירים ירקות לקערה גדולה.
הוסף נקניק למחבת. להגביר את החום; לטגן 8 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
הסר נקניק מהמחבת באמצעות כפית מחוררת; להוסיף נקניק לתערובת ירקות. מערבבים לחם, עשבי תיבול, ופלפל; לזרוק.
מערבבים מרק, 1 כוס מים, וביצה, ערבוב היטב.
טפטוף תערובת מרק על תערובת לחם; לזרוק. תערובת כפית לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול; לכסות בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 25 דקות. לחשוף ולבשל 20 דקות או עד השחמה.