נקניק סיני אורז מטוגן
נקניק סיני אורז מטוגן יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 268 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן שומשום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, אורז מטוגן עם נקניק סיני, ו אורז מוקפץ עם נקניק סיני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את האורז ו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. לשטוף ולספוג את פטריות שיטאקי ב 1 כוס מים חמים עד שהתרכך, על 10 דקות. פורסים את הפטריות ומניחים בצד, שומרים נוזלים. מתבלים את העוף הטחון ברוטב סויה, שמן שומשום ופלפל לבן.
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני. לזרוק את עוף הקרקע, פטריות, ונקניקיות. מבשלים ומערבבים עד שהעוף מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד. מערבבים את נוזל פטריות שמורות, רוטב סויה כהה, בצל ירוק, ואורז. מבשלים ומערבבים עד שהאורז מצופה באופן שווה ברוטב.
יוצקים את הביצים על האורז, ערבוב עד הביצה הם כבר לא נוזל.