נקניק ראגו על שמנת פולנטה
רוטב ראגו על שמנת פולנטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 413 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, נקניק הודו, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: פולנטה עם נקניק רגו, רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה, ו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניק; לטגן במשך 6 דקות, ערבוב להתפורר.
הסר נקניק מהמחבת; ניקוז. מחבת נגב נקי; לחזור לחום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 4 דקות.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים נקניק, מרינרה, ו 1/3 כוס מים; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 20 דקות.
להביא הנותרים 2 כוסות מים וחלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני; להפחית את החום נמוך. בהדרגה להוסיף פולנטה, ומבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ופלפל.
מגישים עם תערובת נקניק; העליון עם פטרוזיליה.