סאן עוף מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 732 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם טימין טחון, שרי, ג'ינג'ר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מרוקאי, עוף מרוקאי, ו עוף מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, שרי, דבש, טימין, אבקת קארי. אורגנו מיובש, ג ' ינג ' ר טחון, פלפל שחור טחון ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
אורגנו מיובש
1/4 כוס חרדל מיובש
בצל לבן, חתוך לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מניחים את המרינדה עם העוף לתוך שקית resealable, ומרינדה לפחות 30 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מביאים את האורז והמים החומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawry
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים את חתיכות העוף עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את העוף עם שזיפים מיובשים ומשמשים; יוצקים את המרינדה למחבת. להביא לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 30 דקות. לחשוף ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, העוף כבר לא ורוד על העצם, ואת המיצים לרוץ ברור, על 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מיובשים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)