המתכון סביצ'ה צדפות עם מלון, צ' ילי ונענע מוכן בערך 2 שעות ו 50 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי לטיני. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 122 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מאוכלרשת דורש מיץ תפוזים, צ'ילי, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. נסו סלט מלון עם צ'ילי ונענע, סביצ'ה סקאלופ, ו סביצ'ה סקאלופ עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
התחל בהערכת הצדפות בחנות הדגים. בדרך כלל אני בודק כל אחד רק כדי לוודא שכולם בכושר מושלם, כלומר לא קרועים, ורעננים עם ריח אוקיינוס מתוק. השלב הבא הוא להסיר את הצד צד שמחבר את צדפה לקליפה שלה; זה לא קשה לפספס; פשוט למשוך אותו עם האצבעות. שמור את הקליפות להגשת הסביצ ' ה. בעזרת סכין חדה פורסים את הצדפות לשניים לאורכם לדיסקים; ככל שהם דקים יותר, כך הם "יתבשלו"מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מכניסים את הצדפות לקערת זכוכית ומתבלים בכמות לא מבוטלת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
הכניסו את מיצי ההדרים, הגרידה והסוכר לבלנדר ותנו לו מערבולת לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
5
יוצקים את המרינדה על הצדפות; צריך שיהיה מספיק מיץ כדי לאפשר לצדפות לצוף בחופשיות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 2 עד 3 שעות, עד שהצדפות אטומות, כלומר מבושלות מהחומצה בפרי.
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.