צלעות חזיר בסגנון דרומי יבש עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2452 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כמון, סוכר חום, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, צלעות קצרות בסגנון איטלקי דרומי, ו בשר חזיר בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.