קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

סוכריית שוקולד פצצת ג'י

סוכריית שוקולד פצצת ג'י
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל את חטיף שוקולד פצצת G. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 327 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, בייגלה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה, שוקולד חמאת בוטנים שומן פצצה, ו פצצת מוס עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השוקולד צ ' יפס בקערה ומניח את הקערה על סיר של מים רותחים. מערבבים עד השבבים נמסים. (לסירוגין, לשים את הצ ' יפס בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על בינוני במשך 30 שניות. מערבבים ומיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. זה צריך לקחת 2 עד 3 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להוסיף 3 כפות של שמן צמחי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3
כדי ליצור את הבסיס, טובלים שני מקלות בייגלה בשוקולד ומניחים אותם זה לצד זה על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה. חזור עד שיש לך 24 בסיסים שנעשו.
מרכיבים שתצטרך
4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים4 מקלות בייגלה דקים או קיסמים קטנים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
שים את תבנית האפייה במקרר להקשיח את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יוצקים את השוקולד שנותר לתוך בקבוק לסחוט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
בינתיים, מוסיפים את אגוזי לוז, סוכר, וניל לקערה של מעבד מזון. עם המכונה פועלת, יוצקים את הנותרים 2 כפות שמן צמחי. המשך עיבוד עד האגוזים טופס התפשטות חלקה. לגרוף את הממרח לתוך שקית ניילון ולחתוך את פינה כדי להפוך את שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסירו את הבסיסים מהמקרר וצנרו רצועה של אגוזי לוז בין כל זוג בייגלה מצופה שוקולד. לסחוט שוקולד על גבי כל אחד כדי לכסות ולהחזיר את תבנית האפייה למקרר לפחות 1 שעה. חותכים את כל שוקולד עודף עם סכין לעטוף כל בר בנפרד. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה מצופה שוקולדבייגלה מצופה שוקולד
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד