סולית דובר עם כרישה חמאה ושרימפס
דג סול עם כרישה חמאה ושרימפס נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1066 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, כרישה, יין זכוכית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Dover Sole Meuniere, סול עם כרישה ועגבניות, ו אפונה בחמאה & כרישה.
הוראות
מחממים את התנור ל 220C / מאוורר 200C / גז
חמאה קלה מגש קלייה גדול ולהניח את הדגים זה לצד זה.
יוצקים מעל היין ומנקדים את הדגים עם כל חמאה שנותרה. מתבלים במלח ופלפל, ואז אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבשר פשוט מתחיל להתרחק מהעצם.
בינתיים, לבשל את הכרישה במים מלוחים רותחים במשך 8-10 דקות עד רך, ואז לנקז. כאשר הדג מוכן, בזהירות להרים על מגש חם או צלחות.
מניחים את מגש הקלייה מעל להבה נמוכה, ואז מחממים את הכרישה ואת השרימפס בעציצים עם המיצים עד שהחמאה נמסה. מערבבים דרך עירית, ולאחר מכן לשרת לצד הדגים עם כמה תפוחי אדמה חדשים חמאה. כדי לאכול, פשוט להרים את הפילה מן העצם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Sole עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.