סופלה בייקון קנדי, צ'דר, צ' ייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'דר, צ' ייב, וסופלה בייקון קנדי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלבונים ביצה, חלמונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חביתת בייקון וגבינה צ'דר קנדית, בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן, ו בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד הפירורים גס למדוד 4 כוסות. תניח בצד. ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית; מוסיפים שאלוט. לטגן 3 דקות או עד רך (לא חום); מערבבים במלח.
מערבבים תערובת שאלוט, חלב, ואת החומרים הבאים 5 (דרך חלמונים ביצה) בקערה גדולה; מערבבים היטב.
הוסף 3 1/2 פירורי לחם כוסות; מערבבים עד היטב מעורבב.
מעיל צלחת סופל 1 1/2 ליטר עם תרסיס בישול; מפזרים הנותרים 1/2 פירורי לחם כוס על החלק התחתון והצדדים.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות מערבבים 1/4 תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שאלוט; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. כף לתוך צלחת סופל.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד סופל מוגדר.