קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות9
מגזין

סופלה גבינת פטה ונקניק

סופלה גבינת פטה ונקניק
נקניק וגבינה פטה סופלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם בצל, ביצים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב דגני chex חיטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה אגוזים לחם Chex® המפלגה לערבב כקינוח. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 1-1/2-ליטר סופלה או תבשיל קדרה; מפזרים 2 כפות. של הדגנים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2
מביאים חלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בהדרגה הנותרים 1/2 כוס דגנים; לבשל 2 עד 3 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום; מגניב 5 דקות.
4
מוסיפים גבינה, בצל, פטרוזיליה, בשר חזיר ו -1 החלמונים; מערבבים היטב. (שמורת הנותרים 2 חלמונים לשימוש נוסף.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים לתערובת הדגנים; מערבבים בעדינות עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים לתוך צלחת מוכנה.
8
אופים ב 204° במשך 35 עד 40 דקות או עד המרכז מוגדר העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.