סופלה גבינת צ'דר, בצל ופלפל אדום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. אם יש לך חלמונים, צ'דר, קרם של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו חביתת צ'דר, בייקון ופלפל, חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה, ו נקניק, פלפל, חביתת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל ופלפל בל בחמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים קמח תירס בזרם איטי, מטאטא, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, כ 5 דקות.
לטאטא גבינה, פטרוזיליה, חלמונים, פלפל, ו 1/2 כפית מלח.
לנצח את הלבנים עם קרם של טרטר ונשאר 1/2 כפית מלח בקערה גדולה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות. מקפלים רבע אחד של לבנים לתוך תערובת קמח תירס כדי להבהיר, ואז לקפל תערובת קמח תירס בעדינות אבל ביסודיות לתוך הנותרים לבנים. תערובת כפית לתוך תבשיל משומן 3 ליטר וחלק העליון.
אופים באמצע התנור עד חום מנופח וזהוב, 30 עד 35 דקות.
כל מנה יש כ 170 קלוריות 6 גרם שומן